Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

               ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
     
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας καταγγέλει την εργοδοσία της ΕΥΡΩΠΗΣ για την επίθεση του τραμπούκου Γιάγκου στον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του Σωματείου μας.

Συγκεκριμένα, απαγόρευσε την είσοδο στον χώρο εργασίας στον Γεν. Γραμματέα, την ώρα που πήγαινε να πιάσει δουλειά, ενώ επιτέθηκε στον πρόεδρο του Σωματείου τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Η διοίκηση της ΕΥΡΩΠΗΣ μετά τα ΜΑΤ και την τρομοκρατία που εξαπέλυσε για να σπάσει η απεργία μας, επέλεξε να συνεχίσει την ίδια τακτική και να ξαμολύσει στους εργαζόμενους τα μαντρόσκυλά της.
Ένα μήνυμα έχουμε να στείλουμε: Τέτοιες επιθέσεις δεν μας πτοούν, αντίθετα μας ατσαλώνουν και μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Αμέσως μετά το περιστατικό έγινε παράσταση στην διοίκηση της εταιρείας, από την διοίκηση του Σωματείου μας, εκπροσώπους σωματείων του χώρου και της Ομοσπονδίας Τύπου & Χάρτου.

Αν η συγκεκριμένη ενέργεια δεν εκφράζει τη διοίκηση της ΕΥΡΩΠΗΣ, όπως λέει, και είναι αυτόβουλη ενέργεια, απαιτούμε να το αποδείξει και να ξεκουμπιστεί από τους χώρους δουλειάς μας ο εν λόγω τραμπούκος.

Αθήνα 27 Σεπτεμβρίου 2013