Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013  ΑΠΟ ΤΙΣ 11:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15:00


Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας καλεί όλα τα σωματεία να οργανώσουν τη συμμετοχή των εργαζομένων στην τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη που έχει αποφασιστεί ενάντια στην αντεργατική βαρβαρότητα που δεν αφήνει τίποτα όρθιο.

Η Διοίκηση προτείνει στα σωματεία να αξιοποιηθεί η στάση εργασίας, να οργανωθούν σ’ όλα τα εργοστάσια Γεν. Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, να γίνει ενημέρωση στους εργαζόμενους για τις αντεργατικές εξελίξεις, να αποκαλυφθεί η προπαγάνδα της κυβέρνησης, ότι βγαίνουμε από την κρίση, οι θυσίες πιάνουν τόπο και τώρα που έχουμε πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα θα μοιραστεί στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

 Όλα αυτά είναι μια ψεύτικη κυβερνητική προπαγάνδα. Η πολιτική που τσακίζει και εξαφανίζει δικαιώματα συνεχίζεται χωρίς ανάπαυλα, στους μισθούς και τις συντάξεις εξαθλίωσης, στη φοροληστεία και τα χαράτσια, στην παιδεία, την υγεία στην ακρίβεια, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις απολύσεις. Το πρωτογενές πλεόνασμα δημιουργήθηκε πάνω στα συντρίμμια των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων και θα κατευθυνθεί για ακόμα μία φορά  στα ταμεία τηε πλουτοκρατίας.

Να προετοιμάσουμε τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια που οργανώνουμε μαζί με το ΠΑΜΕ, το Σάββατο 5 Οκτώβρη. Να κλιμακώσουμε προετοιμάζοντας τη μεγάλη πανεργατική απεργία στα μέσα του Οκτώβρη, που αργότερα θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία, διεκδικώντας υπογραφή ΣΣΕ και όλα τα σύγχρονα δικαιώματα που είναι ζήτημα ζωής για την εργατική οικογένεια.


Να δώσουμε αγωνιστική απάντηση στη σύγχρονη αντεργατική βαρβαρότητα για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.

16-09-2013