Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Ανακοίνωση καταγγελία

Επίθεση τραμπούκου της εργοδοσίας 

στα πρακτορεία τύπου της Ευρώπης,

 εναντίων συνδικαλιστών, στελεχών του ΠΑΜΕ.


Η εργοδοσία της Ευρώπης, συνεχίζει την προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους στα πρακτορεία τύπου που αγωνίζονται. Μετά την στενή παρακολούθηση της απεργίας από την αστυνομία και την επέμβαση των ΜΑΤ για να δράσει ο απεργοσπαστικός μηχανισμός, σήμερα συνέχισαν με πιο αποτελεσματικά μέτρα. Ο άνθρωπος που έχει ορίσει η διοίκηση της εταιρείας Ευρώπη ως αρχιφύλακα, ανέλαβε να επιτεθεί πρώτα λεκτικά στο γραμματέα της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών και έπειτα να χτυπήσει τον πρόεδρο Παναγιώτη Κατάρα.  
Θέλουν να χτυπήσουν την πρωτοπορία του κινήματος στους χώρους δουλειάς, για να φοβηθούν και οι υπόλοιποι και να κάτσουν φρόνιμα. 

Η τρομοκρατία δε θα περάσει των εργατών η πάλη θα τη σπάσει.

Δε θα τους περάσει! Από την πρώτη στιγμή που ειδοποιήθηκε το Σωματείο των Λιθογράφων και η Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου, βρεθήκαμε εκεί δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι χτύπησαν λάθος πόρτα. Το ταξικό κίνημα δεν τρομοκρατείτε, δεν εξαγοράζεται και δε μπορούνε να το βάλουν στο χέρι. Η επίθεση αυτή στους συνδικαλιστές, θα πάρει απάντηση με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα στους αγώνες που έρχονται. Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία αλλά και συνολικά στον κλάδο του τύπου, θα αποδείξουμε ότι δεν υπάρχουν άπαρτα κάστρα που θα αφήσουν απ έξω τη φωνή των συνδικάτων. 
Με αποφασιστικότητα και συλλογική δράση,
 θα συντρίψουμε κάθε εμπόδιο στο δίκαιο αγώνα των εργατών. 

27/09/13