Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Έξω Φτώχεια και καημοί...
Γλέντι από εργάτες για εργάτες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Γλέντι του Σωματείου μας την Κυριακή 29/5 στο όμορφο και φιλόξενο χώρο στα Ξύλινα της Καισαριανής.

Το κέφι και τα αισιόδοξα μηνύματα από όλους τους συναδέλφους που παρευρέθηκαν μαζί με της οικογένειες τους, αφήνουν παρακαταθήκη στη δράση του Σωματείου για το επόμενο διάστημα.

Όπως τονίστηκε και στο χαιρετισμό που απεύθυνε ο Πρ. του Σωματείου Λ. Σακκάς: “…σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης, γλεντιού και σύσφιξης των σχέσεων μας με τους εργαζόμενους του κλάδου, για να πάρουμε δυνάμεις και κουράγιο για τους επόμενους αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας…” και συνέχισε “…τις μάχες που δώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, μπροστά στην αντεργατική θύελλα των μέτρων που πάρθηκαν και που συνεχίζουν να έρχονται ενάντια στα συμφέροντα της εργατικής τάξης, αλλά και εκείνες που θα συνεχίσουμε να δίνουμε από την επομένη ημέρα κιόλας παντού, σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε εργοστάσιο, δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορο κανένα εργαζόμενο και εργαζόμενη, αλλά πιο δυναμικά και με πείσμα να αποκρούσουμε και να δημιουργήσουμε εκείνες της συνθήκες που θα δώσουν ώθηση στους συναδέλφους μας αλλά και συνολικότερα στην εργατική Τάξη για να τα ανατρέψει και να τα αποτινάξει από πάνω της ώστε ο κάθε εργαζόμενος να απολαμβάνει καθημερινά τον πλούτο και τους κόπους της εργασίας του όπως πραγματικά αξίζει σε κάθε άνθρωπο…”

Κλείνοντας ευχαρίστησε και ευχήθηκε “… σε όλες και όλους που ήρθαν, να περάσουν όμορφα και να γλεντήσουν με  χορό και με κρασί στη εκδήλωση του Σωματείου…” πράγμα και που έγινε με τον καλύτερο τρόπο.

Παίρνουμε δυνάμεις στο αντάμωμα του Κλάδου και από αυτή μας την εκδήλωση και συνεχίζουμε πιο δυναμικά και πιο αποφασιστικά με μεγαλύτερο πείσμα ενάντια σε όλους εκείνους που μας θέλουν πειθήνιους και υποταγμένους.

Οι εποχές απαιτούνε, όσο δυναμώνει η επίθεση εναντίων μας, τόσο να δυναμώνει και οι δράση των σωματείου, να είναι πιο μαζική πιο συχνή και με καθαρό προσανατολισμό στη ζωή που μας αξίζει.