Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου


Παναττική κινητοποίηση των συνταξιουχικών οργανώσεων
την Πέμπτη 6 Ιούνη στις 10:00π.μ. στην πλ. Εθνικής Αντίστασης
και πορεία στο υπουργείο εργασίας.

Συνάδελφοι συνταξιούχοι
ασφαλισμένοι σε ΙΚΑ & ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Οι περικοπές των τελευταίων ετών στις συντάξεις έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε όλους τους συνταξιούχους. Η καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων από όλες τις κυβερνήσεις για δεκαετίες, καθώς και των τελευταίων χρόνων της καπιταλιστικής κρίσης, έχουν αφήσει τα ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης άδεια.

Η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη.

Ο κίνδυνος για νέες μειώσεις στις συντάξεις, στην υγεία και τις κοινωνικές παροχές, είναι άμεσος και η στάση πληρωμών είναι πιθανή. Το πρόβλημα δεν είναι λογιστικό, πρόκειται για την εφαρμογή συνειδητών επιλογών που εκπορεύονται από της ανάγκες του κεφαλαίου. Έχουν στόχο να καταργήσουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης με συντάξεις πείνας των 350 ευρώ και την παράδοση της ασφάλισης σε ιδιώτες.

Συνάδελφοι συνταξιούχοι, σε αυτή τη νέα κατάσταση, σας καλούμε σε αγωνιστική ετοιμότητα και δράση.
Να πάρουμε όλοι μέρος στην Παναττική κινητοποίηση των συνταξιουχικών οργανώσεων την Πέμπτη 6 Ιούνη στις 10:00π.μ. στην πλ. Εθνικής Αντίστασης και πορεία στο υπουργείο εργασίας.

Να βροντοφωνάξουμε:
-Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις.
-Να διασφαλιστεί από την κυβέρνηση η καταβολή τους.
-Να αποδοθούν τώρα οι συντάξεις στους νέους δικαιούχους.
-Αποκατάσταση όσων χάσαμε με τις διάφορες περικοπές και κουρέματα.
-Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη να δίνεται δωρεών σε όλους τους ασφαλισμένους, τους άνεργους και τις οικογένειές τους, χωρίς προαπαιτούμενα.
-Κάτω τα χαράτσια και οι κατασχέσεις κατοικιών

02/06/13